dilluns, 15 de juliol del 2013

Notícies


Divendres, 12 de juliol de 2013

Avatar 2 i 3 anunciats?


Els actors de 'Star Trek: en la oscuridad' Zachary Quinto i Zoë Saldana van estar fa cosa de 2 mesos al show de Jonathan Ross per presentar la pel·lícula, però el detall que em va cridar l'atenció va ser quan el presentador li va pregunta a la Zoë per 'Avatar 2', ja que ella va ser la protagonista de la 1a i ho tornarà a ser. Li va demanar si li podia donar detalls sobre com anava tot i ella va respondre que no podia dir res, però que sí podia avançar que s'estava treballant en la seqüela de l'èxit dirigit per James Cameron l'any 2009. A més, també va afirmar que s'està treballant paral·lelament amb la 3a, perquè són pel·lícules que costen molt de fer i si les fessin per separat es podrien tardar anys en tenir-la enllestida.

L'estrena d'Avatar 2 està prevista pel 2015, mentre que per Avatar 3 no hi ha cap data.


"Los Vengadores 2" contarà amb Robert Downey Jr

Segons IMDb.com, Robert Downey Jr. tornarà a ser Tony Stark a la seqüela del blockbuster de l'estiu passat. El contracte de l'actor s'acabava després d'Iron Man 3, el final de la qual feia dubtar seriosament sobre si Tony Stark tornaria a l'acció. 
"Los Vengadores 2" s'estrenarà el 2015, i l'únic actor que ha confirmat la seva participació és el mateix Robert Downey Jr, que repetirà amb Joss Whedon.

Què està passant al món de les sèries?

Castle: Ja fa 3 dies que es va començar la gravació de la 6a temporada de 'Castle' i en fa 2 que es va confirmar que l'actriu Lisa Edelstein (Cuddy de 'House') participarà en 3 episodis. Si voleu conèixer els últims spoilers i veure les fotos dels primers dies de rodatge, consulteu el meu Twitter (@criscare124).

NCIS: En aquest cas les notícies no són bones: Cote de Pablo (Ziva David) deixa la sèrie. Els fans estan intentant de totes les maneres possibles que canviï d'opinió, però com bé sabem (ja va passar amb la mateixa Lisa Edelstein a la 7a temporada de 'House'), aquest tipus de decisions no es poden revocar. Segons la CBS, l'actriu participarà a la saison premiere i després es donarà per acabada la seva feina a la sèrie més vista als EEUU. Esperem que tot li vagi bé.



Dilluns, 15 de juliol de 2013

Sèries: Ahir a la matinada l'actor de Glee Cory Moneith va ser trobat mort a Vancouver, Canadà a l'habitació de l'hotel on s'estava. Tenia 31 anys i s'esperen els resultats de l'autòpsia per saber la causa de la mort.
Encara és més tragèdia si es té present que tenia plans per anar a viure amb la seva parella, Lea Michelle, també actriu a la mateixa sèrie. A més era bastant segur que tenien la idea de casar-se.
No sóc seguidora de la sèrie, però des d'aquí tot el meu suport pels seus fans i la seva família. Descansi en pau.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada