dijous, 12 de març del 2015

Guardianes de la Galaxia

Guardianes de la Galaxia (2014)

Fitxa tècnica

Títol original: Guardians of the Galaxy                                         


Director: James Gunn

Cast: Chris Pratt (Peter Quill)
          Zoe Saldana (Gamora)
          Dave Bautista (Drax)
          Bradley Cooper (Rocket) (veu)
          Vin Diesel (Groot) (veu)
          Lee Peace (Ronan)
         Glenn Close (Nova Prime)

Sinopsi:
En Peter Quill és un nen de la Terra que el dia de la mort de la seva mare es segrestat per una nau espacial d'un caça-recompenses i la seva tripulació. 20 anys més tard, ja s'ha fet un home i és un més de la tripulació, però en una missió descobrirà una cosa que farà que acabi a la presó amb un grup de criminals com ell: la Gamora, en Rocket i el seu inseparable amic Root, i en Drax, que busca revenja per la mort de la seva filla i la seva dona.

Aquest petit grup tant heterogeni es veurà obligat a treballar en equip per evitar que en Ronin, aliat amb el malvat Thanos, comenci una guerra que podria acabar amb l'univers.

Opinió:
Gran pel·lícula de Gunn que ens transporta a l'espai exterior amb una gran combinació d'humor, acció i música. També s'ha de tenir en compte els personatges que aparaixen, especialment Rocket i Groot, que ens regalen escenes que tant aviat poden ser divertides com tenir un to d'allò més seriós. I com oblidar Benicio del Toro en el paper de "el Coleccionista", un personatge molt misteriós que sap més coses de les que diu.

En fi, una molt bona dosi de diversió per tota la família, amb un Chris Pratt i una Zoe Saldana que claven els seus respectius papers en un mar d'efectes especials que no deixaran indiferent a ningú.

 Què és el millor?
La primera escena del Peter Quill adult, que augura una pel·lícula plena de cançons que acompanyen l'espectador al llarg de les escenes més importants, i la fugida de la presó, senzillament increïble. 

Menció especial al fet d'haver aconseguit un film apte per a tots els membres de la familia, independentment de l'edat.

I el pitjor?
Poca cosa a dir aquí, però potser el fianal excessivament obert que t'anuncia una segona part...i tots sabem que les segones parts no són sempre bones.

Puntuació: 10

 

     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada