dimarts, 10 de març del 2015

Rumors, rumors...

Dimarts, 10 de març de 2015

Chris Pratt, el nou Indiana Jones?

Fa uns dies que circula el rumor que Chris Pratt ("Los Guardianes de la Galaxia", "Parks and Recreation") serà el nou Indiana Jones, i com sempre, s'han alçat veus a favor i en contra. És per això que crec convenient donar la meva pròpia opinió, però abans de determinar si el jove actor nord-americà és l'adequat per substituir Harrison Ford (actualment recuperant-se d'un accident d'helicòpter patit la setmana passada) trobo més convenient plantejar primer una qüestió que considero més important i que hauria de ser, en la meva opinió, el tema real de discussió: fa falta una altra aventura del professor/arqueòleg més famós de la gran pantalla?

La meva opinió és que no. Si bé em considero una gran aficionada al professor Jones, crec que les quatre pel·lícules que deixa enrere són suficients. No crec que m'equivoqui massa si afirmo que la gran majoria dels fans de la saga considerem que l'última entrega, "Indiana Jones y el reino de la calavera de cristal" (2008) va ser força decepcionant. Per això, independentment de l'actor que interpreti el personatge, considero que una altra pel·lícula seria del tot innecessària.

Ara bé, imaginem que finalment es fa la pel·lícula (i de fet, per molt que hi estigui en contra, l'acabaria anant a veure...). Ara és quan entrem a valorar si Chris Pratt seria la persona indicada pel paper. Personalment penso que sí. Ja hem vist de què és capaç (em va sorprendre moltíssim a "Los Guardianes de la Galaxia"), i crec que el personatge està fet a la seva mida. De fet, el prefereixo a Shia LaBeouf, que en l'esmentada quarta entrega de la saga interpreta el fill d'Indiana Jones, Mutt Williams, en una actuació fluixa i descafeïnada.

Així doncs, a mode de conclusió, puc afirmar que el debat no hauria d'estar centrat en qui interpreta Jones, sinó en el fet de que hi hagi una cinquena pel·lícula. I pel que fa Chris Pratt, em costa trobar arguments en contra de la seva adequació al paper, però com que només són rumors, haurem d'esperar un temps per una confirmació oficial sobre la identitat de l'actor que encarnarà, una vegada més l'arqueòleg que ha marcat tantes generacions des de l'estrena de "En busca del arca perdida" l'any 1981.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada