divendres, 1 de maig del 2015

Age of Ultron

Vengadores: La era de Ultrón (2015)

Títol Original: Avengers: Age of Ultron

Gènere: Ciència-Ficció, Acció, Aventures

Director: Joss Whedon

Cast: Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man)
         Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk)
         Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow)
         Jeremy Renner (Clint Barton/Hawkeye)
         Chris Evans (Steve Rogers/Captain America)
         Chris Hemsworth (Thor)
         James Spader (Ultron-veu)
         Aaron Taylor-Johnson (Pietro Maximoff/Quicksilver)
         Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff/Scarlett Witch)
         Paul Bettany (Jarvis/Vision)
         Samuel L.Jackson (Nick Fury)
         Don Cheadle (Rhodey/War Machine)

Sinopsi:
Tony Stark, amb l'ajuda de Bruce Banner, durà a terme una investigació sobre intel·ligència artificial experimentant amb el poder del ceptre de'n Locki recuperat de les mans de Hydra. Tot i que l'objectiu d'Stark és protegir la Terra d'atacs com el que es produeix a la primera part ("Avengers", 2012), la seva creació, Ultron, tindrà uns plans ben diferents: acabar amb los Vengadores amb l'ajuda de dos bessons genèticament millorats: Pietro i Wanda Maximoff.

Els bessons Pietro (Aaron Taylor-Johnson) i Wanda (Elizabeth Olsen)


Opinió:
Joss Whedon ens deixa una altra vegada sense paraules. Una pel·lícula completament diferent a la primera (encara que pugui mantenir alguna semblança), que garanteix una mica més de dues hores de pura acció, amb moments d'allò més divertits i, per primera vegada, amb una història d'amor en el sí del grup. A més, Whedon s'emporta punts extra per donar més importància als personatges que a la primera part no van gaudir de prou temps de protagonisme, com Natasha Romanoff, Clint Barton i Bruce Banner, permetent-nos conèixer una mica més de la seva vida.

D'altra banda, els dos personatges nous, els bessons Maximoff, tenen uns poders força interessants, amb la qual cosa les escenes de batalla a càmera lenta deixen l'espectador amb la boca oberta.

Finalment, cal destacar Ultron, un programa que controla un exèrcit de robots interpretat a la versió original per James Spader, posa la pell de gallina.

Què és el millor?
L'humor i les bromes en els moments més tensos de la pel·lícula (una altra vegada, felicitats a Robert Downey Jr.), els efectes especials, el guió i la química entre Scarlett Johansson i Mark Ruffalo, algunes escenes brillants (la primera i la de la festa a la Torre Stark, entre d'altres), el fet de conèixer més sobre l'agent Barton...En fi, tota la pel·lícula en general. 

I el pitjor?
A vegades els discursos d'Ultron es poden arribar a fer repetitius.

Puntuació: 10

                                                                    Ultron
                                         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada