dilluns, 15 de juny del 2015

Ron Perlman necessita la nostra ajuda!

Dilluns, 15 de juny de 2015

Ron Perlman inicia una campanya a les xarxes socials a favor de Hellboy III

Fa més d'una setmana que l'actor Ron Perlman va demanar ajuda a través del seu compte de Twitter per fer realitat la tercera entrega de l'heroi de DC. La saga va ser concebuda com una trilogia, però diverses raons (especialment econòmiques) van portar al director mexicà Guillermo del Toro a afirmar que no hi hauria un tercera entrega.


Ja fa set anys des de que es va estrenar la segona part, "Hellboy II: El Ejército Dorado" (2008, Guillermo del Toro), i molts fans havien perdut l'esperança. Però aquesta nova campanya iniciada per Ron Perlman (Hellboy), a la qual s'hi han adherit de bon grat els seus companys Selma Blair (Liz Sherman) i  Doug Jones (Abe Sapien, entre altres), juntament amb l'èxit que ha tingut l'etiqueta #HellboyIII, ha fet que molts pensin que una tercera part per concloure degudament la saga sigui més que una simple idea.

No tenim encara les reaccions de DC o de Guillermo del Toro ni, en general, de cap de les productores o distribuïdores encarregades de les dues pel·lícules anteriors.

Així doncs, i de deixant de banda la part informativa de l'entrada, m'agradaria demanar a qualsevol persona que ho llegixi que, si té Twitter i les dues entregues anteriors li van agradar, doni suport a la campanya, que està més viva que mai. Només fa falta un tuit amb l'etiqueta que abans he mencionat: #HellboyIII

Qui sap si en un parell d'anys podrem veure, encara que sigui per últim cop, un dels trios més estimats de DC. 


Moltes gràcies pel vostre suport!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada