dimarts, 8 d’agost del 2017

El cielo se equivocó (1989)

El cielo se equivocó (1989)

Fitxa tècnica:

Títol original: Chances Are                                                                                                   
Gènere: comèdia, fantasia, romàntica

Director: Emile Ardorino

Cast: Cybill Shepherd (Corinne Jeffries)
           Robert Downey Jr. (Alex Finch)
           Ryan O'Neal (Phillip Train)
           Marie Stuart Masterson (Miranda Jeffries)
           Cristopher McDonald (Louie Jeffries)



Sinopsi:

La Corinne i en Louie Jeffiries estan casats i viuen feliços. El dia del seu primer aniversari, la Corinne confessa al seu marit que està embarassada i decideixen anar a sopar per celebrar-ho. Però aquella nit a en Louie l'atropella un cotxe just davant de la porta del restaurant i mor. Quan la seva ànima va al cel li suplica a un àngel despistat que el reencarni en un nadó a la ciutat on viu la seva dona i marxa corrent quan aquest li ho concedeix. Però l'àngel s'oblida de posar-li la vacuna que evitarà que recordi el seu anterior jo...

Vint anys després el jove Alex Finch, un aspirant a periodista que acaba de graduar-se, s'enamora de la Miranda Jeffries, i a mesura que la va coneixent començarà a recordar coses sobre la seva vida anterior...com a marit de la mare de la Miranda.


Opinió:

Una comèdia romàntica molt original, però a la vegada molt poc realista, que especula amb la idea de les ànimes i de la reencarnació. Combina perfectament els moments de riure, els de dolor, els d'amor i converteix la pel·lícula en una comèdia poc comú. Això sí, el final és del tot previsible, i el fil de la història no deixa de seguir l'esquema que la gran majoria de les comèdies romàntiques comparteixen.


Què és el millor?

Veure un Robert Downey Jr. tan jove i demostrant que les comèdies romàntiques no se li poden resistir, ja que la seva actuació és brillant en un gènere en el que no tothom triomfa.

I el pitjor?

La facilitat per preveure què passarà en l'escena següent.

Puntuació: 8


  Marie Stuart Masterson i Robert Downey Jr

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada