dimarts, 8 d’agost del 2017

Golpe al sueño americano (1987)

Golpe al sueño americano (1987)

Fitxa tècnica:


Titol original: Less Than Zero

Gènere: Drama, romàntic                                             

Director: Marek Kanievska

Cast:  Andrew McCarthy (Clay)
           Robert Downey Jr. (Julian)
           Jami Gertz (Blair)
           James Spader (Rip)



Sinopsi: 

En Clay, la Blair i en Julian són amics inseparables des de petits. A més, en Clay i la Blair són parella durant els anys d'institut. Tot canvia després de la graduació, ja que en Clay decideix marxar de la ciutat per anar a la universitat. La seva relació amb la Blair es trenca definitivament quan, un dia de festa, torna a casa i descobreix que l'ha estat enganyant amb el Julian.

Un temps després, la Blair li suplica que torni durant les vacances perquè el Julian té problemes. En Clay accedeix i quan torna descobreix que el que va ser el seu millor amic té un seriós problema amb les drogues i, a més, l'han fet fora de casa.

Opinió:

Pel·lícula molt dura i a la vegada realista que ens mostra com les relacions d'amistat difícilment es trenquen del tot. També en podem extreure un ensenyament moral: qualsevol pot caure en el món de les drogues, ser el fill d'un milionari (com és el cas d'en Julian) no garanteix res.

Què és el millor?

La magnífica actuació de Robert Downey Jr. que ens apropa al seu personatge de tal manera que sembla una persona real i no un personatge fictici.

I el pitjor?

La duresa i la tragèdia que envolta els personatges. Les situacions en les que es veu en Julian són dures tot i el suport incondicional dels seus amics.

Puntuació: 9



Jami Gerzt, Robert Downey Jr i Andrew McCarthy

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada